banner163

Metin Güler de tepki gösterdi: Kurt'un söylediği gerçek dışı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un, "TOBB Yassıada'da kumarhane kuruyor" iddiası ve sözlerine tepki yağıyor... Bir tepki de ETO Başkanı Metin Güler de geldi..

SİYASET 09.01.2021, 18:28 09.01.2021, 23:14
Metin Güler de tepki gösterdi: Kurt'un söylediği gerçek dışı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un, beleiye meclis toplantısındaki tartışma esnasında söylediği "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yassıada'da kumarhane kuruyor" iddiası ve sözlerine tepki yağıyor...

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan'ın tepki açıklamaları sonrasında bir açıklama da Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'den geldi. 

"Kazım Kurt'un iddiası gerçek dışıdır"

Metin Güler, twitter'dan yaptığı açıklamada, "Odalarımızın aidatlarıyla Yassıada’da kumarhane yaptırıldığı iddiası gerçek dışıdır. Odalarımızın siyaset malzemesi haline getirilmeye çalışılması son derece yanlıştır" dedi. 

"En iyi siyaset çözümün parçası olmaktır"

Metin Güler, "Tüccarımız, sanayicimiz, esnafımız zor günler yaşarken yapılacak en iyi iş destek olmak, en iyi siyaset de çözümün bir parçası olmaktır. Herkesi bu bilinçle hareket etmeye davet ediyorum.@RHisarciklioglu" paylaşımında bulundu. 

Kazım Kurt ne demişti? İşte gündemi sarsan ve tepki çeken o sözler... 

Celalettin Kesikbaş'tan Kazım Kurt'a sert tepki!

Kazım Kurt'a bir tepki de Ömer Zeydan'dan geldi!

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@