Medya Midas

Anadolu Üniversitesi'nden Açıköğretim açıklaması

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi'nden 2022 – 2023 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri hakkında açıklama geldi.

Anadolu Üniversitesinin dünyaya açılan kapısı olan Açıköğretim Sistemi yeni dönemde de öğrencilerini bekliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022 – 2023 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemleri sona eriyor. Kayıt yenilemek isteyen öğrencilerin 02 Mart Perşembe günü saat 22:00’a kadar işlemlerini yaptırmaları gerekiyor. Detaylı bilgiye aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişim sağlanabiliyor.

Kayıt yeniletecek öğrenciler, ders seçim işlemlerini //aof.anadolu.edu.tr adresindeki “Kayıt Otomasyonu” bağlantısı, “Kayıt Yenileme” linkinden yapabilecek. 10 ildeki depremzede öğrencilerden kayıt yenileme ücreti alınmayacak.

Kayıt yenileme işlemini yapan öğrencilerin //aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini, kayıt yenileme tarihleri içinde kontrol etmeleri gerekiyor.

Kayıt yenileme işlemlerinde yardımcı olması için hazırlanan “Kayıt Yenileme Kılavuzu” ile öğrenimleri süresince yararlanacakları öğrenci kılavuzuna //www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Kılavuzlar” linkinden ulaşılabilecek.

Bilgi almak isteyen öğrenciler 0850 200 46 10 numaralı telefondan Açıköğretim Destek Sistemi’ne ulaşabiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.