Medya Midas

Kazım Kurt hızını alamıyor! Odunpazarı'nın milyonluk arsalarını satmaya devam

EKONOMİ

Odunpazarı Belediyesi yine belediyeye ait milyonlarca lira değerindeki arsaların satışı için ihaleye çıktı. Geçtiğimiz yıl da birçok arsa ve taşınmazını satışa çıkaran belediye, hizmet ve projelerle değil, belediyenin taşınmazlarını satma konusunda "öncü belediye" olarak ön plana çıkmaya ve çok eleştirilmeye başladı.

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi son yıllarda satışa çıkardığı arsa ve taşınmazlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. 

Kazım Kurt başkanlığında belediyenin çok sayıda arsa ve taşınmazı da geçtiğimiz yıl ihalelerle satışa çıkarılmıştı. Söz verdiği birçok projeyi gerçekleştirmemekle ve belediye hizmetlerinde yaşanan sıkıntılar ile eleştirilen Belediye Başkanı Kazım Kurt'un, Odunpazarı Belediyesi'ni Eskişehir'de en çok taşınmaz ve arsa satışı yapan belediyelerden biri haline getirdiği belirtiliyor. 

Sultandere'deki milyonluk arsaları da satışa çıkardı

Belediyenin borçlarının sürekli artması ile de eleştiri oklarının hedefinde olan Odunpazarı Belediyesi son olarak Sultandere Mahallesi'nde bulunan ve milyonlarca lira değerindeki 6 arsasını daha satışa çıkardı. 

İhale ilanında söz konusu arsaların kıymet takdir bedellerinin 918 bin 725 TL ile 2 milyon 201 bin 525 TL arasında değiştiği belirtiliyor. 

Sultandere Mahallesi'ndeki söz konusu 6 arsanın satış ihalelerinin de 15 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi. 

Arsa ve taşınmaz satışlarında "öncü belediye" 

Odunpazarı Belediyesi, son dönemde çok sayıda arsa ve taşınmaz satışı ihalesi yaparak, "arsa ve taşınmaz satışında öncü belediye" olarak anılmaya başladı. 

İşte 15 Haziran'daki ihaleyle satılacak arsalar ve detayları

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.