Medya Midas

Hafta sonu Eskişehir'de hava nasıl olacak?

HAYAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu açıkladı... Yurt genelinde yağış var... Eskişehir ve bölgede hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün yurt genelinde yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının güney ve doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç),Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç) ile Siirt, Adıyaman, G. Antep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'da yer yer gök gürültülü sağanak ile birlikte İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Bilecik ve Bursa çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Yağışların öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz ile Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, İç Anadolu'nun güneyi ile Yozgat ve Kırşehir çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Eskişehir'de bu hafta sonu parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. İşte 10 Nisan Cumartesi günü için Eskişehir'in hava durumu:

Yarın ise hava sıcaklığında pek bir değişiklik olmazken Eskişehir ve çevresinde yer yer kar yağışı bekleniyor. 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.