Medya Midas

Eskişehir Büyükşehir, Bursa'yı örnek almış

SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yapacağını duyurduğu o projeyi Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden örnek almış... Bursa'da 1 Haziran'da başlıyor... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 26 Mayıs'ta duyurusunu yaptığı "Sahne senin Eskişehir" projesiyle, 5 Haziran'a kadar başvuru yapacak müzisyenlerden seçilecek olan müzisyenlerine Eskişehir sokaklarında düzenlenecek etkinliklerde sahne alma imkanı verileceğini ve maddi destek de sağlanacağını duyurmuştu. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin takdir edilen bu projesini Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden örnek aldığı ortaya çıktı... 

Bursa Büyükşehir Belediyesi pandemi döneminde daha önce müzisyenler için harekete geçmiş ve Sokak Müzisyenleri Festivali düzenleyeceğini duyurmuştu. Bursa'da müzisyenlere de büyük destek olacak festival 1 - 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Bursa Büyükşehir'in festivali 1 Haziran'da başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1 -3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Sokak Müzisyenleri Festivali'nde pandemi döneminden olumsuz etkilenen müzisyenlerle vatandaşları bir araya getirecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, festivali son paylaşımında, "Bursa'da bambaşka bir festival başlıyor, şehrimizin sokakları renkleniyor. 1-3 Haziran Sokak Sanatçıları Festivali'ni kaçırmayın" sözleri ile duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir örnek aldı... Eskişehir'de de yapılacak

Bursa'da düzenlenecek bu festival, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 gün önce yapılmasının planlandığını duyurduğu "Sahne senin Eskişehir" projesini hatırlattı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de, 5 Haziran'a kadar müzisyenlere başvuruda bulunma çağrısında bulunmuş, seçilecek müzisyenlerin düzenlenecek etkinliklerde sahne alacağı ve maddi destek sağlanacağı ifade edilmişti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.