Medya Midas

Eskişehir'deki etkinliğe onlar da katılacak

SANAT

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kısa film yarışmasına sinema sektörünün birçok ünlü ismi jüri olarak katılacak...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eskişehir Kadın Yönetmenler Kısa Film Yarışması gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınların yaşadıklarını, hissettiklerini, hayal ettiklerini özgürce ifade edecekleri yeni bir üretim alanı açmak amacıyla düzenlenen etkinliğin lansmanı 8 Mart 2021 Pazartesi saat 20.00’de online olarak yapılacak.

Bülent Reyhanoğlu, Ezel Akay, Gaye Boralıoğlu, Şenay Gürler, Prof. Dr. Zeynep Direk gibi sinema sektörünün önemli isimlerinin jüri olarak katılacağı tanıtım gecesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya üzerinden sinemaseverler ile buluşacak. 

Ülkemizde geniş bir izleyici kitlesi bulunan ve dünyanın önemli masal anlatıcılarından biri olan Judith Libermann da sosyal medya üzerinden ‘Değişim Hikayelerle Başlar’ söyleşisinde kadınlarla buluşacak. Etkinlik 13 Mart Cumartesi saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Youtube hesabında gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle online olarak düzenlediği etkinliklerde ayrıca Çifteler, Beylikova, Mihallıççık ve İnönü’de kadınlara belediyenin kadın çalışmaları ve hizmetleri tanıtılacak. Bu toplantılarda kadına yönelik şiddetle mücadele, beslenme ve diyet danışmanlığı, sosyal yardım türleri gibi konular hakkında bilgiler paylaşılacak.

Etkinlikler hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 0222 211 55 00 üzerinden Halkla İlişkiler Birimine ulaşabileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediye kadın personelinin de tam gün izinli olacağını belirttiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.