Medya Midas

Fatih Altaylı: Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar!

SİYASET

Fatih Altaylı'dan çok konuşulan Yılmaz Büyükerşen yorumu: "Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar!"

Fatih Altaylı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in CHP'ye yönelik eleştirileri ile ilgili youtube kanalında yaptığı yorum çok konuşuluyor. 

Programında, "Yılmaz hocanın bir problemi var. Yılmaz hocayı kes biç, 15 kişiye ego çıkar" diyen Fatih Altaylı, bu durumu ilk olarak Eskişehir'deki bir cenaze töreninde Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı bir konuşmada fark ettiğini söyledi. 

"Yılmaz hocadan 15 kişiye ego çıkar"

Altaylı, Büyükerşen ile ilgili, "86 yaşında adaylık peşinde koşup da, sonra da genel sekreterimi aday yapın diyerek sonra da bunları söylemek bence çok hoş şeyler değil. Ben hocayı tanırım. Hocaya çok saygı da duyarım, yaptıklarına... Ama hoca da şöyle bir problem var. Hocayı kes biç, 15 kişiye ego çıkar. Yaptıklarına büyük saygım var. Ama insan hani büyüdükçe, güçlendikçe, bir alçakgönüllülük filan vardır ya, o yok Yılmaz hocada. Hocada dediğim gibi kes biç rahat 10 kişiye ego çıkar. Hatta biraz dar yaparsan 15 kişiye çıkar" diye konuştu. 

"Cenaze töreninde 15 dakika kendini anlattı... O törenden sonra Yılmaz hocayla hiç konuşmadım"

Altaylı ayrıca, "Bunu nerede fark ettim. Eskişehir'de çok önemli, Osmangazi Üniversitesi'nin kurucu rektörü Esat Erenoğlu'nun cenazesinde... Tıp alanında önemli isimlerden birisidir. Onun meslektaşı ve daha önce üniversitede rektörü olduğu için de cenazedeki konuşmayı Büyükerşen yaptı. Bir cenaze töreninde nasıl konuşulur, merhumu anlatırsın, onu översin ve güzel sözlerle uğurlarsın. Hoca çıktı, 15 dakika kendini anlattı ve merhumdan hiç bahsetmedi. Ben ondan sonra hocayla hiç konuşmadım" dedi. 

Altaylı, "Zaten 86 yaşında yeniden aday olup 91 yaşına kadar belediye başkanı olmak istemek bir acayip. İnsanların artık bazen egolarını bastırmak, artık bırakalım demek, iyi bir örnek olmak, iyi bir vedada bulunmak bence önemlidir. Büyük başarılara imza atan, çok değerli bir yönetici olan Yılmaz Büyükerşen ne yazık ki o başarılarına uygun bir veda töreni kendine yapmadı" dedi. 

Fatih Altaylı'nın çok konuşulan o yorumunu aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (24)

Yasar 4 Ay Önce

Sen hele imamoğlunu kes biç 115 kişiye bu yaşta EGO çıkarırsın

Nihal 4 Ay Önce

Aynen katılıyorum.Bır Eskişehırli olarak çeşitli yerlerden övgü almış takdir görmüş ki zaten ıhtıyacı yok.ama maalesef bırak artık kendini övmeye bılen biliyor. Eskişehir halkının arasında olsun onları dinlesin gıbı bır yaklaşımını son yıllarda gördük ıletişim kurduk dersek yalan olur.keşke tadında bıraksaydı yerınwbırını hazırlasaydı.Ayşe Ünlüceyi kim biliyordu.ne zaman tanıyacak Şehrimize yazık oldu.

bora 4 Ay Önce

fırıldak nerden rüzgar eserse.....

Cihan 4 Ay Önce

Düne kadar ilahınızdı töbe haşa Allah gibi gibi görüp tapıyordunuz ne oldu şimdi.

Yılmaz Büyükerşen Hocama1969... 4 Ay Önce

Ona ne görev verildi ise layık olmaya çalıştı...Başardı da.Hay.TC.de onlarca Yılmaz Büyükerşen olsa....Bundan sonra da hergoreve hazirdir

Ömer muhtar 4 Ay Önce

Aynen öyle

Sibel Kaya 4 Ay Önce

Aynı fikirdeyim ne yazık ki o yaşa gelen biri haddini bilip, gençlerin önünü açmalıdır. Bir Eskişehirli olarak yaptığı iyi işlerin yanısıra zarar verdiği aileler, kişiler de olmuştur. Şehrimizin bazı konularda önünü kapatmistir.

Mehmet Karakaya 4 Ay Önce

Fatih Altayli senden daha egolu adam var mi acaba Sn Yilmaz Büyükerşen eserleri Eskisehir meydanda sizin kompleks ve ego sedikodudan baska ne özelliğin var

Hamit Göz 4 Ay Önce

Katılıyorum

Ali 4 Ay Önce

İlk defa çok doğru demiş

Şenol Nalvuran 4 Ay Önce

Ben de katılıyorum Fatih Altaylı’ya. İnasanlar geldikleri bırakmak istemiyor. Güzel şeyler yaptı Eskişehir’de kabul ediyoruz. Ama 25 seneden sonra kendi isteğiyle ayrılmalıydı.

Şükrü Ersöz 4 Ay Önce

65 yaş üstü olanlara seçme ve seçilme diye bir şey olmamalı. (Yaşım 65)

Umut Kardaş 4 Ay Önce

Keşke Yılmaz hoca gibi daha çok aydınımız olsa Allah uzun ömür versin.

Asuman Ozdemir 4 Ay Önce

Egonun ne olduğunu anlamak için baştakine bakın bence,yeniden bir şehir yarattı,yinede mütevazi,koruması olmadan kahvelerde,İnsanlarla muhabbet ederken defalarca şahit olmuş birisiyim,insanı kolayca gömmek Fatih Altayli gibi,babadan zenginlikle övünen adamların işidir,teşekkürler Yılmaz Buyukersen,umarım ve dilerim verdiğin emekler karşılık bulsun

Gaye Doğru 4 Ay Önce

Doğrudur. Hizmet yapmış deyip duranlar bi söyleseler de bilsek. Öğrenci saysinde kazanıp duruyor İzmir gibi.İcraat yok eğlence tam gaz.

Engin lale 4 Ay Önce

Fatih Altaylı 25 yılda ancak görebilmiş tebrik ederim çok iyi bir araştırmacı bir gazeteciymişsiniz..

Varoğlu 4 Ay Önce

Evet hoca bir kibir abidesi , elbet yaptığı güzel şeyler var ama canım memleketimi kendine oyuncak etti.

Murat Tıknaz 4 Ay Önce

Sen kendin Egolarından hiç bahsetmiyorsun, Sanamı kaldı kimin olacağı, bulunmuş olduğu siyasi parti var.. Pisgologmusun Ego lu olduğuna, Tecrübesi Sekreterini gösteriyor.. Sen bırak Tek adamlı İktidara bak, ne ararsan bulursun, herşeye maydonoz olan ..

Mehmet 4 Ay Önce

Birisi sahip olduğu koltuğu birakmiyorsa büyük bir pisliğin üstünde oturuyor demektir.Cin atasözü

Ali Güneri 4 Ay Önce

Yılmaz hoca tüm belediyelere danışmanı olmalı yeni başkan lara örnek olarak gösterilebilir

Turhan Değirmenci 4 Ay Önce

Yılmaz Hoca' yı eleştirmek için O'nun yaptıklarının çeyreği kadar hizmetiniz olması gerekir. Kendinizi öyle görüyorsanız mesela yok.

Kaplan Küçük 4 Ay Önce

Güçlü karakterler zor zamanlarda ortaya çıkar.

Serdar 4 Ay Önce

Eskişehire büyük hizmetleri var Ego herkeste var.Fatih Altaylı da farklı egolu değilmi Birde isine gelen her yere rüzgar nerden esiyorsa oraya eğilmiyormu

Ramiz Sinan Gün 4 Ay Önce

86 yaş bu daha nereye kadar ? Çok başarılı olabilir ama bir yerde kendin çekilmeyi bileceksin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.