Medya Midas

Sümeyye ve Türkiye takımı finalde... Büyük heyecan! Kalbimiz sizlerle

SPOR

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Eskişehirli mili sporcumuz Sümeyye Boyacı ve Türkiye takımı finale çıktı. Büyük final heyecanı bugün... Türkiye tek yürek Türkiye takımını destekleyecek...

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda milli sporcularımızın mücadeleleri devam ediyor. 

Sümeyye ve Sevilay Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı 

Eskişehirli milli sporcumuz Sümeyye Boyacı veSevilay Öztürk, Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları yüzmede kadınlar 200 metre serbest S5 kategorisinde yarıştılar.  Sümeyye Boyacı 7., Sevilay Öztürk 8. olarak tamamladı. Kadınlar 100 metre serbest S5 kategorisinde ise Sümeyye Boyacı ile Sevilay Öztürk, seçme yarışlarında elendiler. Milli sporcular Olimpiyatlar'daki bu kategorilerde madalyalara ulaşamasa da Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattılar. Milli sporcularımıza sosyal medyadan teşekkür ve destek mesajları yağdı. 

Sümeyye ve Türkiye takımı finalde... Yarış bugün saat 14.01'de 

Öte yandan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları yüzme karışık serbest 4x50 metre bayrak yarışı S5 kategorisinde Türkiye, finale yükseldi. 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Su Sporları Merkezi'nde gerçekleşen yüzme yarışlarında Koral Berkin Kutlu, Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk ve Beytullah Eroğlu'dan oluşan milliler, ikinci seride yarıştı.

Serisinde 2.44.80'lik derece elde eden Milli Takım, 8. olarak finale çıktı. Final müsabakası bugün TSİ 14.01'de başlayacak, TRT Spor'dan canlı izlenebilecek. 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.