AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ile beraberindeki heyet, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye genel merkezde ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete; Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen, Han Belediye Başkanı Bekir Belceli, Sarıkaya Belediye Başkanı Ahmet Dönmez, İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, İl Başkan Yardımcısı Şükrü Akbıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çınar da katıldı.
Eskişehir’in sorunları masaya yatırıldı
Görüşmede, Eskişehir’in genel sorunları, ilçelerde devam eden çalışmalar ve planlanan projeler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve belediye başkanları, kentte öncelikli ihtiyaçlar konusunda BBP Genel Başkanı Destici’ye detaylı bilgi sundu.
Destici: “Eskişehir’e hizmet etmekten memnuniyet duyarım”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Destici, Eskişehir için yapılacak her hizmete destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Destici, iş birliğinin önemine dikkat çekerek çalışmaların ortak akılla yürütülmesinin gerekliliğini ifade etti.






