banner163

Anadolu Üniversitesi hatırlattı: TEKNOFEST başvuruları başladı

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2022 için başvurular başladı...

BİLİM 26.01.2022, 16:14
Anadolu Üniversitesi hatırlattı: TEKNOFEST başvuruları başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin katılımlarıyla düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu yıl 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenecek.

TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları için son başvuru tarihi 28 Şubat

Samsun merkezli olarak Karadeniz'de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022’de yer almak ve Teknoloji Yarışmaları'nda mücadele etmek isteyen ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve üzeri seviye ile mezun olan tüm gençler 28 Şubat'a kadar çevrim içi olarak www.teknofest.org web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Dikey İniş Roket, Engelsiz Yaşam Teknolojileri, Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma, Hyperloop Geliştirme yarışmaları da yer alacak.

TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri başvuruları 4 Mart 2022’de sona erecek

Milli Teknoloji Hamlesi’nin Uluslararası İlişkiler, Kalkınma Politikaları, Eğitim Yaklaşımları, Güvenlik Politikaları konularını içeren Sosyal Bilimler alanında yazılan doktora tezlerini ödüllendirmek adına “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri” başvuruları da başladı. Doktora tezlerinin başvuruları bireysel olarak dijital ortamda gerçekleştirilebilecek. TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri başvuruları 4 Mart 2022 tarihine kadar sürecek.

Adaylar, başvuru formu, başvuru gerekçesi, Türkçe özgeçmişleri, ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetleri, tezin tam sureti, tezin YÖKSİS kayıt bilgileri ve tezden çıkan yayınların listesi ile tezin amacı, bilimsel etik izni, tezin yöntemi, tezin paydaşları, tezin yürütüldüğü enstitü bilgileri ile başvuru yapabilecekler.

 TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri ile ilgili detaylı bilgi için www.tuba.gov.tr ve www.teknofest.org adresleri ziyaret edilebilir. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@