Eskişehir'in komşusu talip oldu... "2022'de mutlaka Afyonkarahisar'da yapılmalı"

Eskişehir'in komşusu talip oldu... "2022 yılında mutlaka Afyonkarahisar'da yapılmalı"

BİLİM 28.03.2021, 12:34 28.03.2021, 12:43
Eskişehir'in komşusu talip oldu... "2022'de mutlaka Afyonkarahisar'da yapılmalı"

Afyonkarahisar’ın turizm potansiyelini daha da artırmak, turizm değerlerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla Vali Gökmen Çiçek başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Vali Gökmen Çiçek, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, "Milletvekillerimizden Belediye Başkanımıza ve tüm kurum müdürlerimizden, yöneticilerimize çok iyi anlaşan ve birlik içinde çalışan bir ekiple birlikteyiz. Ayrımız gayrımız yok. Resmiyetten çok dostluk, birlik ve beraberliğin olduğu bir ekiple çalışıyoruz. Bu sayede birbirimize karşı rahat hissediyoruz. İlimizin tanıtımı noktasında herkes elini taşın altına koyarak el birliği ile çalışıyor, hem yerel hem ulusal anlamda tanınıyoruz. Dünya Motokros Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor olmak çok önemli bir unsur" dedi. 

"TEKNOFEST 2022 mutlaka Afyonkarahisar’da olmalı"

Afyonkarahisar’ın daha da fazla tanıtılması gerektiğini ifade eden Vali Gökmen Çiçek, "Çok önemsediğim diğer bir konu da 2022 yılı. Yani Zafer'in 100. yılını kutlayacağımız yıl. 2022 yılında Teknofest’in mutlaka burada, Afyonkarahisar’da olması lazım” dedi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@