banner163

Miraç Sünnetçi kimdir?

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi kimdir? Miraç Sünnetçi biyografisi ve özgeçmişi...

BİYOGRAFİLER 07.11.2022, 15:12 07.11.2022, 15:17
Miraç Sünnetçi kimdir?

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın MEB'de başka bir göreve atanmasının ardından Miraç Sünnetçi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne getirildi.

Miraç Sünnetçi kimdir

Miraç Sünnetçi 1969 yılında Gümüşhane'de dünyaya gelmiştir.

Miraç Sünnetçi eğitimine Almanya'da başladı. İlk ve orta eğitimlerini Almanya'da tamamladı. Ardından Türkiye'ye dönen Miraç Sünnetçi lise eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Miraç Sünnetçi, üniversite eğitimi için Marmara Üniversitesi'nin kazandı. Miraç Sünnetçi 1994 yılında Atatürk Eğitim Fakültesinden mezun oldu.

Lisans diplomasının ardından Yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Miraç Sünnetçi yüksek lisansını İstinye Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Miraç Sünnetci iyi derecede Almanca, Fransızca ve orta düzey İngilizce bilmektedir.

MEB bünyesinde çeşitli kurumlarda yöneticilik yapmıştır.

Bağcılar İlçesinde 20 yıla yakın bir süre içerisinde 7 yıl öğretmenlik ve 13 yıl okul yöneticiliği (Müd Yardımcısı, Müdür Baş Yardımcısı ve Okul müdürlüğü yaptıktan sonra 2015 yılında atandığı Beşiktaş Hamiyet Gerçek İlkokulu Müdürü olarak çalışmıştır.

İl ve ilçe muhakkikliği görevleri, Özel öğretim kurumları denetleme açma ve kapama iş ve işlemlerinde ilçe ihale komisyonların tamamında İlçe komisyon başkanlıkları yapmış ve aynı zamanda Beşiktaş İlçesi 33. Eğitim Bölgesi Koordinatör müdürlüğü görevini de yürütmüş, 27.05.2020 tarihinde Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini yürüttü.

26.07. 2021 tarihinde Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı.

Miraç Sünnetçi Kasım 2022'de Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@