29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 29. dönem sınav sonuçları belli oldu.

EĞİTİM 15.03.2023, 12:20 15.03.2023, 12:22
29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 29. dönem sınav sonuçları belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığınca, üniversite mezunu polis memuru adayı öğrenci alımı için yapılan sınavın sonuçlarına yer verildi.

Adaylar, sınav sonuçlarını, Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet sitesinden TC kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

POMEM resmi adresinden yapılan sonuç duyurusunda "29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. " denildi. 

Aynı açıklamada yedek alımlara ilişkin; "Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur." denildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@