71 Evler yeni anaokuluna kavuşuyor

Eskişehir'de yeni okul inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 71 Evler Mahallesi'nde yapımı süren Zübeyde Hanım Anaokulu inşaatında da incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 04.05.2023, 14:13
71 Evler yeni anaokuluna kavuşuyor

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 71 Evler Mahallesinin anaokulu ihtiyacını karşılamak amacıyla planlanan ve yapımı devam eden Zübeyde Hanım Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

71 Evler Mahallesinde yapımı devam eden Zübeyde Hanım Anaokulu inşaatında temel üstü betonarme yükseltme perdeleri demir donatı ve kalıp montajını yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Önümüzdeki eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilmesi için yapımı hızla devam eden okullarımızda, inşaat kalitesi bakımından da son derece titiz davranıyoruz. Okulların yapımında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete sunulacak bu okulların günümüze uygun en iyi donatımla donatılmış bir şekilde eğitime kazandırılmasını hedefliyoruz. Biliyoruz ki eğitim ve öğretime harcanan her kuruş, ülkemizin geleceğine yaptığımız en büyük yatırımlardandır” dedi.

Zübeyde Hanım Anaokulu binasının statik projesinde yer alan esaslara göre imal edilmesi hususunda yapının depreme dayanaklılığının sağlanması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurgulayan Töre, deprem öldürmez bina öldürür esası ve hassasiyeti istikametinde çalışan sahadaki tüm ekibe çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@