banner163

Anadolu Üniversitesi'nden çocuklar için seminer

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çocuk Üniversitesi, çocuklar için “Duygulara Duyarlı Dokunuş” semineri gerçekleştirdi...

EĞİTİM 08.06.2021, 12:40 08.06.2021, 12:47
Anadolu Üniversitesi'nden çocuklar için seminer

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çocuk Üniversitesi tarafından “Emotion Coaching” yaklaşımını ve gündelik hayatta duygulara duyarlı bireyler haline gelmenin önemini açıklayan “Duygulara Duyarlı Dokunuşsemineri düzenlendi. Zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen seminerde, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Serap Erdoğan konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Erdoğan: Dünyayı yönetmek duyguları yönetmekle başlar, duyguları yönetmekse kendimizden başlar
Türkiye’de Emotion Coaching UK alanında uluslararası akredite eğitmen unvanına sahip eğitmenlerden biri olan Prof. Dr. Serap Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Dünyayı yönetmek duyguları yönetmekle başlar, duyguları yönetmekse kendimizden başlar.” Erdoğan ayrıca, duygu düzenleme becerilerinin desteklenmesi, duyguları yönetme stilleri, duygulara duyarlı dokunma ipuçları, “Emotion Coaching” yaklaşımının içeriği, günlük hayatta duygulara duyarlı bireyler olmanın önemi hakkında bilgiler aktardı.

Prof. Dr. Yanık: Duygulara Duyarlı Dokunuş Semineri, Yaz Söyleşileri’mizin ilkidir
Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. H. Bahadır Yanık ise gerçekleştirdiği konuşmada merkez faaliyetlerinin 7-17 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olmasının yanı sıra ebeveynlere ve katılımcı olmak isteyen diğer yetişkinlere de yönelik olduğunu belirtti. Yanık, ayrıca bu seminerle ilki gerçekleşen Yaz Söyleşileri etkinliklerinin Çocuk Üniversitesi kapsamında devamının geleceğini katılımcılara duyurdu.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@