banner163

Anadolu Üniversitesi'nden otizm etkinliği

Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü çevrimiçi platformda 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenleyecek.

EĞİTİM 31.03.2021, 11:37 31.03.2021, 11:41
Anadolu Üniversitesi'nden otizm etkinliği

Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, araştırma/müdahale hizmetleri ile hedef kitlesi olan otizm spektrum bozukluğuna ilişkin olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği” düzenleyecek. Çevrim içi ortamda 2 Nisan Cuma günü saat 15:00’te başlayacak etkinlikte; otizm spektrum bozukluğu olan çocuklar ve ailelerine, bu gruplarla çalışan uzman/eğitimcilere yönelik seminer çalışması gerçekleştirilecek. 

Seminerde Dr. Cem Tümlü tarafından “Otizm Spektrum Bozukluğu ve Aileler Üzerindeki Etkileri”, Arş. Gör. Cem Kalaycı ve Prof. Dr. Özlem Diken tarafından “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklar ve Sözel Davranış”, Arş. Gör. Uğur Onur Günden ve Prof. Dr. İbrahim H. Diken tarafından “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocukların Ailelerine Yönelik Doğal Öğretim Süreci” ve Dr. Erkan Kurnaz tarafından ise “Afet Yönetimi Açısından Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Bireyler” adlı sunumlar gerçekleştirilecek. Seminere katılımcılar da soru ve görüşler ile katılabilecekler. 

Seminere dileyen herkes, Zoom üzerinden (Zoom Webinar ID: 891 5261 5079, ZOOM Webinar Passcode: 12345) katılım sağlayabilecek.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@