Anadolu Üniversitesi'nin gururu oldu... "Çocuklarıma örnek olmak için..."

Anadolu Üniversitesi örnek bir başarı öyküsüne daha şahitlik etti. 49 yaşındaki Anadolu Üniversitesi personeli Gülsüm Çolak da diplomasını alıp mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler arasında yer aldı.

EĞİTİM 12.06.2022, 11:56
Anadolu Üniversitesi'nin gururu oldu... "Çocuklarıma örnek olmak için..."

Eskişehir'de 2021-2022 Akademik yılının sona ermesiyle birlikte Açıköğretim Sistemi öğrencileri de mezuniyet heyecanı yaşadı. Sayısı milyonlara ulaşan, farklı meslek ve yaş gruplarından öğrencilerin birlikte eğitim alabildiği bir model olan Açıköğretim Sistemi, içerisinde öğrenme tutkusu yaşayan 7’den 70’e herkese eğitim olanağı sunuyor. 

“Kendimi geliştirmeyi, çocuklarıma her anlamda örnek olabilmeyi hedef edindim”

49 yaşında üniversite eğitimini tamamlayan Anadolu Üniversitesi Personeli Gülsüm Çolak da, mezunlar arasında yer aldı ve Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden mezun oldu. Çolak, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Çocuklarıma ve çevreme örnek olmak için başladığım bu yolda en önemli hedefim kendimle gurur duymaktı. Okuduğum bölümü çok sevdim. Mezun olduğum için çok mutluyum. Okumayı, kendimi geliştirmeyi çocuklarıma her anlamda örnek olabilmeyi hedef edindim. Önümüzdeki dönem başka bir bölümde daha okumak istiyorum. Her zaman yanımda olan ve beni destekleyen aileme teşekkür ederim.”

Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal da, Gülsüm Çolak'ı bu başarısından dolayı tebrik etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@