Ayşen Gürcan'dan Eskişehir'deki meslektaşlarına pastalı kutlama

Kendisi de eğitimci ve akademisyen olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Odunpazarı'ndaki Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte kutladı.

EĞİTİM 24.11.2023, 18:01 25.11.2023, 12:11
Ayşen Gürcan'dan Eskişehir'deki meslektaşlarına pastalı kutlama

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Odunpazarı ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Bilik ve öğrencilerle sohbet eden Gürcan, ardından okulda görevli öğretmenlerle pasta kesti. Gürcan, daha sonra öğretmenlere günün anısına kahve fincanı takımı hediye etti.

Milletvekili Ayşen Gürcan, gazetecilere, öğretmenlerin yalnızca bilgi değil, vizyon da kazandırdığını söyledi.

"Kendim de bu meslekten olduğum için gurur ve onur duyuyorum... Şehit öğretmenlerimizi de rahmetle anıyor, gazi öğretmenlerimize şifalar diliyorum"

Meslek seçiminde öğretmenlerin verdiği vizyonun önemli olduğunu dile getiren Gürcan, şöyle konuştu: "Öğretmenler meslek seçiminde, karakter gelişiminde ve arkadaş ilişkilerinde aileden sonraki en önemli aktördür. Bu nedenle öğretmenlerimizi çok önemsiyoruz. Kendim de 30 yıldan fazladır eğitim sektörünün bir temsilcisi olarak bu mesleğe sahip olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Tüm dünyanın, Türkiye'nin ve Eskişehir'in 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Mesleklerini yaparken şehit düşen öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Gazi öğretmenlerimize şifalar diliyorum."

Ziyaret ve kutlamaya Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar da katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@