Böyle okula da öğrencilere de can kurban

Özkan Halaç Özel Eğitim Okulu'nda örnek ve anlamlı bir proje hayata geçirildi. Eskişehir Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar da projenin ilk müşterilerinden oldu ve "Emeklerine sağlık" diyerek duyurdu.

EĞİTİM 04.08.2022, 16:19 04.08.2022, 16:32
Böyle okula da öğrencilere de can kurban

Eskişehir'de Özkan Halaç Özel Eğitim Okulu'nde örnek bir proje hayata geçirildi. Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle rahmetli Okul Müdürü Mehmet Güney'in ismini taşıyan oto yıkama atölyesi hizmete açıldı.

Öğrencilerin, Özel Gereksinimli Gençler Kooperatifi üzerinden hizmet verdiği proje ile öğrenciler hem meslek öğrenecek hem de harçlıklarını kazanacak. 

Eğitim-Bir Sen Eskişehir ilk müşterileri oldu, İbrahim Akar herkese duyurdu 

Projenin ilk müşterilerinden ve destekçilerinden olan Eğitim-Bir Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Özkan Halaç Özel Eğitim Okulumuzu ziyaret ettik. Okulumuz öğrencilerini hayata hazırlamak ve meslek kazandırmak amacıyla Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Rahmetli Okul Müdürümüz Mehmet Güney'in ismini taşıyan ve bugün hizmete açılan oto yıkama atölyesinin ilk müşterilerilerinden birisi biz olduk. Özel Gereksinimli Gençler Kooperatifi üzerinden hizmet veriyorlar. Öğrencilerimiz maşallah işlerini çok güzel ve ehil bir şekilde yerine getiriyorlar. Hem harçlıklarını çıkartıyor hemde meslek öğreniyorlar. Ayrıca fiyatlar da çok makul iç dış oto yıkama açılışa özel 60 lira. Randevu sistemiyle hizmet veriliyor" dedi.

"Güzel ve anlamlı projenin fikir babası Mehmet Güney ağabeyimizi anıyoruz, emeği geçenlere teşekkür ederiz"

İbrahim Akar "Böylesi güzel ve anlamlı bir projenin fikir babası rahmetli Mehmet Güney ağabeyimizin ve bu çalışmanın hayata geçmesinde emekleri olan Müdür Yardımcılarımız Murat Turan ve Tarık Gündoğdu hocalarımın Eskişehir Valiliği proje sorumlusu Şenay Kızılkum hanımefendinin emeklerine sağlık. Ayrıca bu vesileyle tanıştığım okulumuz öğrencileri Kemal Çiçek ve Kadir Can Bilek kardeşlerime de teşekkür ederim.

Randevu alıp araçlarınızı yıkatabilirsiniz 

Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu, Ihlamurkent Mahallesi'nde bulunuyor. Yetkililer, oto yıkama hizmetiyle ilgili randevuların 507-2353886 nolu telefondan alınabileceğini, tüm vatandaşların bu hizmetten faydanalabileceklerini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@