banner163

Çağfen Koleji'nde Özel Yetenekliler Sergisi 

Çağfen Koleji'nde nesli tükenen hayvanlarla ilgili düzenlenen etkinlikte, Özel Yetenekliler Programı öğrencileri hazırladıkları sunumlarla ilkokul ve ortaokul öğrencilerini bilgilendirdi.   

EĞİTİM 16.06.2021, 13:06 16.06.2021, 13:12
Çağfen Koleji'nde Özel Yetenekliler Sergisi 

Çağfen Koleji Özel Yetenekliler Programı kapsamında bir etkinlik daha düzenlendi. Özel yetenekliler için hazırlanan programa katılan öğrenciler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte "Nesli tükenen hayvanlar" ile ilgili hazırladıklarını sunumlarla öğrenci arkadaşlarını bilgilendirdi.

Öğrenciler, Bengal kaplanı, Akdeniz Foku, Çita, Su Aygırı, Çizgili Sırtlan, Kelaynak ve Kurbağa gibi hayvanların habitatları hakkında hazırladıkları dioramalar eşliğinde sunumlar yaptı. Etkinliğe katılan öğrenciler, söz konusu hayvanların hayatı, gelişimi ve habitatları hakkında geniş bilgi sahibi oldu. 

Çağfen Koleji'nin özel yetenekli öğrenciler için başlattığı program farklı etkinliklerle devam ederken, bu etkinliklerde öğrencilere çevre bilinci ve doğa sevgisi de aşılanıyor. Öğrenciler, nesli tükenen hayvanlarla ilgili hazırladıkları sunumlarla doğayı ve hayvanları korumanın önemine de dikkat çektiler.


 
Özel Yetenekliler Programı

Özel yetenekli çocukların eğitim ve gelişim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla Çağfen Koleji tarafından “Özel Yetenekliler Programı” başlatılmıştı. Özel Yetenekliler Programı'na Üstün Yetenekliler Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜYEP) ve Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri katılım gösterebiliyor. Ayrıca dünyaca kabul edilmiş uluslararası zekâ testi olan WISC-R’dan uzmanların belirlediği puanların üzerinde alan çocuklar da eğitime dâhil olabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@