Çağfen Koleji’nden 'Kardeşime Bayramlık' projesi

Çağfen Koleji’nden yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha… Çağfen Koleji Okul Aile Birliği ve Yeşiltepe Muhtarlığı “Kardeşime Bayramlık” projesi için el ele verdi.

EĞİTİM 23.07.2021, 13:18 23.07.2021, 13:30
Çağfen Koleji’nden 'Kardeşime Bayramlık' projesi

Çağfen Koleji, Kurban Bayramı öncesinde bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Çağfen Koleji Okul Aile Birliği ve Yeşiltepe Muhtarlığı, ortaklaşa yürüttükleri “Kardeşime Bayramlık” projesi için el ele verdi. 

Bayramlık kıyafet desteği

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin, hayata geçirilen proje ile Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşabilmek, onların ihtiyaçlarını karşılayarak bayramı mutlu bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. 

Söz konusu projeyi sosyal medya üzerinden de duyurduklarını ifade eden Serkan Can Zengin, destek veren herkese teşekkür ederek, “Bu sayede 50 çocuğumuzun ayakkabı, alt ve üst giyim ihtiyaçları karşılandı. Çocuklarımızın bu mutluluğu rencide olmadan yaşamaları da bizim için çok önemliydi. Çocuklarımız, bu ihtiyaçlarını kendileri mağazalardan seçip aldılar” dedi. 

“Sosyal sorumluluk projelerini önemsiyoruz"

Serkan Can Zengin, Çağfen Koleji olarak sosyal sorumluluk projelerini her zaman çok önemsediklerini, yaşanan pandemi süreci ve sonrasında da bu projelere devam ettiklerini belirterek, “Bu kampanyalarımız öğrencilerimize de örnek oluyor. Bu sayede paylaşmanın güzelliğini ve önemini öğreniyorlar. Projemize destek veren herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@