Çağfen Koleji’ne 'Okulum Temiz' Belgesi

Çağfen Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE işbirliğinde yürütülen programı başarıyla tamamladı ve “Okulum Temiz” Belgesi’ni almaya hak kazandı.

EĞİTİM 09.10.2021, 12:29 09.10.2021, 12:46
Çağfen Koleji’ne 'Okulum Temiz' Belgesi

Çağfen Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü iş birliğinde yürütülen 'TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı' şartlarını yerine getirerek, yapılan denetimler sonucunda “Okulum Temiz” Belgesi almaya hak kazandı. 

TSE denetçileri okulu her açıdan denetledi

Çağfen Koleji tarafından Türk Standartları Enstitüsü’ne yapılan başvuru sonrasında TSE denetçileri okula gelerek sıkı bir denetimde bulundu. Uzmanlar, Covid-19 salgını kapsamında okulda alınan tedbirleri, hijyen koşullarının sürekliliği, okulun fiziki koşullarının yeterliliği gibi birçok alanda incelemede bulundu. 

Denetimlerden eksiksiz geçti

Yapılan denetimlerde tüm kriterleri yerine getirdiği tespit edilen Çağfen Koleji “Okulum Temiz” belgesini kazanmaya hak kazandı. 

“Öğrencilerimizin sağlığı bizler için çok önemli”

Çağfen Koleji Okul Müdürü Celal Songur, “Okulum Temiz” belgesini almaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek, “Pandemi öncesinde de hijyene ve öğrencilerimizin sağlığına büyük önem veren okulumuzda, pandemi döneminde de yetkili kurumların belirlediği tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı bizler için çok önemli. Bu nedenle TSE’ye de başvurarak okulumuzun denetlenmesini istedik. Okulumuzda bir eksik veya yanlışlık olup olmadığını görmek bizler için önemliydi. Denetimlerden eksiksiz geçerek “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazandığımız için de gurur duyuyoruz” dedi. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@