banner163

Çağfen’li öğrenciler projelerini Ahmet Ataç ile paylaştı

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek e-Twinning projeleri hakkında bilgiler verdi.

EĞİTİM 06.12.2021, 13:56
Çağfen’li öğrenciler projelerini Ahmet Ataç ile paylaştı

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek bir araya geldi. 

Ataç'a projelerini anlattılar

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi Okul Müdürü Reyhan Arslanhan, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler, Bu Dünya Benim Memleket, Save The Nature, Save Our Future, Bir Fidan Bin Nefes, Zeka Küpü müsün?, Web 2 ile Faydalı İnternet ve İşleyen Akıl e Twinning projeleri hakkında Ataç’a bilgiler verdi. 

Ahmet Ataç: Onur duydum, yürekten kutluyorum

Ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Ataç, öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlar, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ilerlerken çağın gereklilikleri doğrultusunda eğitimcilerimiz de en büyük yol arkadaşları. Bu tür başarılı çalışmaları gençlerimizden dinlerken, gerçekten büyük bir onur duyuyorum. Siz öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@