Çocuk kitapları yazarı Işık, Seyitgazi'de öğrencilerle buluştu

Yazar İlknur Işık, Seyitgazi'de öğrencilerle bir araya geldi...

EĞİTİM 03.01.2022, 11:09 03.01.2022, 11:17
Çocuk kitapları yazarı Işık, Seyitgazi'de öğrencilerle buluştu

Çocuk kitapları yazarı İlknur Işık, Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Okul Müdürü Belkız Dere ve okul idarecilerinin girişimiyle Şehit Mustafa Akbaş ilkokulu öğrencileriyle bir araya gelen yazar İlknur Işık, doğa ve çevre bilinci ile değerler eğitimi üzerine öğrencilere söyleşide bulundu.

Ayrıca öğrencilere yaş seviyelerine uygun kitap seçimini nasıl yapmalar gerektiği konusunda bilgiler verdi. Daha sonra yazar Işık, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Belkız Dere, okul buluşmalarına belli aralıklarla tanınmış kişileri davet edilerek öğrencilerle buluşmalarının sağlanacağı bilgisini verdi.

İlknur Işık kimdir?

Yazar İlknur Işık, 1970 yılında Karadeniz Ereğli'de dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden mezun olmuş, 28 yıl sağlık sektörünün farklı alanlarında hizmet vermiştir.

Beden Dili ve İletişim, Vizyoner Liderlik, Pedogojik Formasyon gibi alanlarda sertifikaları bulunan yazar İlknur Işık, halen özel bir okulda meslek dersleri öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

İlknur Işık, bağlı bulunduğu yayın evinde ise yazarlık, editörlük ve sağlık alanındaki kitaplarda yayın koordinatörlüğü görevini sürdürmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@