banner163

Doç. Dr. Burhan Sayılır konuk olacak

Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı söyleşileri devam ediyor... Yarın gerçekleşecek söyleşinin konuğu Doç. Dr. Burhan Sayılır olacak.

EĞİTİM 25.03.2021, 22:42
Doç. Dr. Burhan Sayılır konuk olacak

Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı söyleşileri devam ediyor... 

 Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, yayınladığı mesajda, "Geçen hafta Prof. Uğur Derman hocamızla yaptığımız söyleşi, ülke çapında ilgili sosyal medya ağlarındaki teknik aksaklıktan dolayı yarım kaldı. Bunu inşallah önümüzdeki ay başka bir programda telafi edeceğiz. Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfı söyleşilerimizde bu Cuma saat 20.00’de Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi, aynı zamanda Vakfımızın da üyesi olan değerli bir tarihçi dostumuzu, Doç. Dr. Burhan Sayılır’ı konuk ediyoruz" dedi. 

Güngör Azim Tuna, "Uzun yıllar Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan hocamızın, Çanakkale Savaşları ve Cumhuriyet dönemi Türk tarihi konusundaki uzmanlık ve yetkinliği yanı sıra birçok eğitim ve kültür projesinde de imzası bulunmaktadır. Verimli bir söyleşi olmasını beklediğimiz programımıza değerli soru ve katkılarınızla katılımınızdan onur duyarız" diye konuştu. 

Söyleşi yarın (26 Mart cuma) saat 20.00'de instagram'da @bilgeturkegitimkulturvakfi adresinden canlı olarak izlenebilecek. 

 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@