Eğitim-Bir-Sen’in örnek projesinde ödüller sahiplerini buldu

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM 09.06.2022, 18:59 09.06.2022, 19:34
Eğitim-Bir-Sen’in örnek projesinde ödüller sahiplerini buldu

Eğitim-Bir-Sen'in bu yıl 5'incisini düzenlediği "Bir Bilenle Bilge Nesil" ödül töreni gerçekleştirildi.

Ödül töreni kapsamında 10 öğrenci yazdıkları yazılarla ödül almaya hak kazandı. Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ödül töreninde açıklamalarda bulundu.

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ödül töreninde yaptığı açıklamasında, "Eğitim-Bir-Sen himayesinde ve Genç Memur-Sen yürütücülüğünde her yıl yaptığımız ve bu yıl 5.sini düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projemizin ödül törenini öğrencilerimiz, öğrencilerimizin aileleri, öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Bu seneki kitabımız Şule Yüksel Şenler’in Huzur Sokağı eserirdi. 30 okuldan yaklaşık 350 öğrencimize kitaplarını okullarında dağıttık. Her okuldan bir gönüllü danışman öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimiz kitabı okuyup eserle ilgili bir kompozisyon yazdılar. Yazılan kompozisyonlar değerlendirme komisyonumuz tarafından titizlikle okunup değerlendirildi ve en başarılı 10 yazı ödül almaya hak kazandı. Çalışmada emeği geçen başta Şube yönetim kurulumuza, Genç Memur-Sen yönetimimize, danışman öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, katılımcı tüm öğrencilerimize teşekkür ederim. Yazdıkları eserleriyle ödüle layık görülen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@