banner163

Emekli Albay Dr. Semih Sert, Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri devam ediyor... 25 Kasım'daki "“Eğitimde Öğrenme İlkeleri” başlıklı söyleşinin konuğu Emekli Albay Dr. Semih Sert olacak.

EĞİTİM 24.11.2022, 15:29 24.11.2022, 15:44
Emekli Albay Dr. Semih Sert, Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşileri devam ediyor. 25 Kasım'daki "“Eğitimde Öğrenme İlkeleri” başlıklı söyleşinin konuğu Emekli Albay Dr. Semih Sert olacak. 

Vali, Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Güngör Azim Tuna, yaptığı açıklamada, "Değerli gönül dostlarımız, 25 Kasım 2022 Cuma akşam saat 20.00’de instagram üzerinden yapacağımız söyleşide değerli eğitimci Em. Alb. Dr. Semih Sert'i konuk ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerindeki görev süreciyle eş zamanlı olarak ileri seviye yabancı dil öğretimi, spontane tercümanlık ve Harp okullarında eğitmen/öğretmenlik vazifelerinin yanı sıra ODTÜ başta olmak üzere farklı üniversitelerimizde kazandığı akademik ünvan ve eğitim bilimleri alanındaki müktesebatını son dönemde almış olduğu psikoloji ve sosyoloji eğitimleri ve kursları ile zenginleştiren hocamız, Bilge Türk Eğitim Kültür Vakfımızın değerli bir mensubu olarak da Eğitimde Kalite,Değerleme, Akreditasyon konulu projeli bir çalışmamızda kalite konusunda uzman bir şahsiyet olarak bizlere destek vermektedir. En son söyleşimizde “Yeni nesil eğitim ve öğretme yöntemleri” konusunda değerli bir eğitimcimizi konuk etmiştik. Sn. Semih Sert hocamız da konuyla bağlantılı katkılarını sizlerle paylaşacak. Sorularınız ve katkılarınızla yarın akşam instagram sayfamızda canlı yayında buluşmak üzere bereketli vakitler dileriz" dedi. 

Söyleşi 25 Kasım cuma günü saat 20.00'de Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın instagram adresinden canlı olarak izlenebilecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@