Emirdağ'da yapılıyor... Kadınlara vefa örneği olacak

Emirdağ'da yapımı sürüyor... Projenin inşaatını eşiyle ziyaret eden Kaymakam Bilici, "Kadınlarımıza vefa örneği olacak" dedi...

EĞİTİM 07.01.2021, 22:56
Emirdağ'da yapılıyor... Kadınlara vefa örneği olacak

Afyonkarahisar'da Emirdağ ilçesinde Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, eşi Filiz Bilici ve Kaymakam Refiki Mehmet Kaan Kini ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  
İlk olarak ilçenin kültüründe önemli yer tutan ürünlerin ve kültürün sergilendiği Emirdağ Kültür Evi’ni gezen Bilici ürünler hakkında bilgi aldı. 

Yüzme havuzu, atölyeler ve spor salonu da var 

Kaymakam Bilici, daha sonra ilçede yapımı devam eden ve içinde yüzme havuzu, çok amaçlı salon, el işi atölyeleri, spor salonu, eğitim ve etkinlik odaları bulunan Kadın Kültür Evi inşaatını da gezerek incelemelerde bulundu.

"Yakında açılacak, kadınlarımıza vefa örneği olacak"

Kaymakam Bilici, “Yakında açılacak olan kültür merkezimiz, medeniyet hamurumuzun yoğurucusu kadınlarımıza bir vefa örneği olacak” dedi.

Kaymakam Bilici ve beraberindekiler, daha sonra Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi sınıf ve atölyelerini inceleyen Bilici, kurum amiri ve personeli ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıda kadınların daha fazla istihdama katılması kapsamında önemli bir proje olan Kadın Kültür Evi projesi kapsamında açılacak kurslar ve üretilecek ürünlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Bilici, "Kadınlara yönelik açılan kursları önemsediğini ifade ederek, kadınların meslek edindiği, sosyalleştiği ve dayanışmanın artığı bu kurslar bizim için çok önemli” dedi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@