Eskişehir'de "Bilge" proje... Ödüllerini aldılar

Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in hayata geçirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinde Eskişehir'de dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

EĞİTİM 16.07.2021, 14:59 16.07.2021, 15:11
Eskişehir'de "Bilge" proje... Ödüllerini aldılar

Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in hayata geçirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında Yazar Prof Dr. Kemal Sayar'ın Merhamet adlı eseri ile ilgili kompozisyon yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Eskişehir'de düzenlenen görkemli bir törenle ödülleri verildi.

Ödül törenine büyük katılım 

Genç Memur-Sen’ in hayata geçirdiği “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin ödül törenine AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof Dr. Nabi Avcı ve Prof Dr. Emine Nur Günay, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, TRT Genel Müdür Müşaviri Fethi Fahri Kaya, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, projeye dahil olan danışman öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Dördüncüsü düzenlendi... Yarışmaya ilgi yoğun oldu 

Törende konuşan Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Akar, programa katılan konuklara şükranlarını belirterek, "Geleneksel hale gelen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projemizin dördüncüsünü düzenliyoruz. Yarışmamıza 30 okulumuzdan 353 kompozisyon yazılmıştır. Jüri tarafından ödüle layık görülen 10 eser belirlenmiştir. Bu vesileyle projede emeği geçen Genç Memur-Sen yönetim kuruluna ve Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube yönetimine teşekkür ediyorum" dedi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı: Ancak bilge bir nesille gerçekleştirebiliriz 

Törende konuşan Milletvekili Prof Dr. Nabi Avcı da, "Yeni bir dünya hayal ediyorsak ancak bilge bir nesille gerçekleştirebiliriz" diyerek projenin gençlere çok büyük katkıları olacağına inandığı nı söyledi. Avcı, "Gençlere değerler kazandıracak, fikir dünyasını zenginleştirecek ve merhamet duygusuna önemli katkıları olacaktır. Projede emeği geçen Eğitim-Bir-Sen, Genç Memur-Sen, danışman öğretmenler, öğrenciler ve ailelerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Prof.Dr. Günay: Anlamlı bir proje 

Törende konuşan Prof Dr. Emine Nur Günay da, bu özel programa iştirak etmekten büyük onur duyduğunu belirtti. Bu anlamlı projeden dolayı Genç Memur-Sen’ e teşekkür eden Günay, bilgisi esas olan her eylemin, her projenin önemli olduğunu söyledi, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek projenin büyüyerek devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@