Eskişehir'e öğrenciler için dev bir yurt daha! İşte o proje... 

Eskişehir'de tamamlanan ve yaklaşık 2 bin öğrencinin barınacağı yeni yurt kompleksinin önümüzdeki günlerde açılacağı açıklanmıştı. Bu kompleks dışında, yine Eskişehir'de Bakanlık tarafından yapılacak 1500 kişilik projenin detaylarına da medyamidas.com ulaştı... İşte o proje ve görüntüleri... 

EĞİTİM 01.10.2021, 14:06 03.10.2021, 01:27

medyamidas.com - Öğrenci yurtları ile ilgili tartışmalar ve iddialar Türkiye gündeminde konuşulurken, Eskişehir'de Eskişehir Teknik Üniversitesi yanında yapılan ve yaklaşık 2 bin öğrencinin barınabileceği dev yurt kompleksinin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı, öğrencilerin yeni yurtlarına yerleştirileceği açıklanmıştı.

Eskişehir'de öğrenciler için çok önemli olan bu haberi Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan sosyal medyadan kamuoyuna duyurmuştu... 

Öte yandan, Eskişehir'de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın dev bir yurt projesi için daha çalışmalar sürüyor. 

Bakanlığın geçtiğimiz aylarda ihalesini gerçekleştirdiği 1500 kişilik yeni öğrenci yurdu projesinin de yer teslimi aşamasında olduğu öğrenildi. 

Projenin detaylarına medyamidas.com ulaştı... 

Eskişehir'de hayata geçirilecek yeni 1500 kişilik öğrenci yurdu kompleksinde de öğrenciler için spor alanları ve kültürel aktiviteler içinde çok sayıda alan bulunacağı ifade edildi. 

İşte Eskişehir'e yapılacak 1500 kişilik öğrenci yurdu proje görselleri... 

Öğrenci yurdu projesiyle ilgili daha detaylı videoyu aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@