Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'den Ankara ziyaretleri

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ve yönetimi Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.

EĞİTİM 11.10.2023, 23:41 11.10.2023, 23:54
Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'den Ankara ziyaretleri

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ve şube yönetimi Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu. Akar ve yönetimi, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ı makamlarında ziyaret etti, Eskişehir ve eğitimle ilgili konularda istişarelerde bulundu. Akar ve yönetimi ayrıca Eskişehir'in eski valisi, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'ı ve Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Mustafa Özcan’ı da ziyaret etti. 

Fatih Dönmez ve Prof.Dr. Ayşen Gürcan ile bir araya geldiler

İbrahim Akar, Fatih Dönmez'i ziyaretleri ile ilgili paylaşımında, "Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube yönetim kurulumuzla birlikte Ak Parti Milletvekilimiz Prof.Dr. Fatih Dönmez’i ziyaret ettik. Eğitim öğretim gündemi üzerine istişarelerde bulunup görüşlerinden istifade ettik. Yoğun meclis çalışmaları arasında bize zaman ayırdıkları ve ev sahipliği için şahsım ve yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür eder, Rabbim’den muvaffakiyetler dilerim" dedi. 

Akar, Prof.Dr. Ayşen Gürcan'a ziyaretleri ile ilgili paylaşımda da, "Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube yönetim kurulumuzla birlikte Ak Parti Milletvekilimiz Prof.Dr. Ayşen Gürcan hanımefendiyi ziyaret ettik. Eğitim öğretim gündemi ve Eskişehir’imize özel eğitim konuları üzerinde istişarelerde bulunup, görüşlerinden istifade ettik. Yoğun meclis çalışmaları arasında bize zaman ayırdıkları, göstermiş oldukları nezaketleri ve ev sahipliği için şahsım ve yönetim kurulumuz adına kendilerine teşekkür eder, Rabbim’den muvaffakiyetler dilerim" ifadelerine yer verdi. 

Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız'a ziyaret 

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube yönetimi ayrıca Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile de bir araya geldi. ibrahim Akar ziyaretle ilgili paylaşımında, "Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube yönetim kurulumuzla birlikte Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Erol Ayyıldız’ı ziyaret ettik. Şehrimizde görev yaptığı süre boyunca vatandaşa kapısı her daim açık, sorunları bizzat dinleyip çözüm arayan, gönüllerde güzel bir yer bırakan kıymetli Valimize üstlendikleri yeni görevlerinde Rabbim’den muvaffakiyetler dilerim" dedi. 

Mustafa Özcan'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube yönetimi, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Mustafa Özcan'ı da ziyaret etti. İbrahim Akar, "Yıllarca beraber yol arkadaşlığı ve mesai arkadaşlığı yaptığımız, Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Mustafa Özcan’ı ziyaret ettik. Kendisine yeni görevinde Rabbim’den muvaffakiyetler dilerim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@