Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'den Genel Merkez ziyareti... Ali Yalçın ile bir araya geldiler

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ve şube yöneticileri Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret etti, Genel Başkan Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi.

EĞİTİM 13.05.2022, 14:21 13.05.2022, 14:30
Eskişehir Eğitim-Bir-Sen'den Genel Merkez ziyareti... Ali Yalçın ile bir araya geldiler

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar ve şube yöneticileri Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret etti, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Ali Yalçın ile Genel Başkan Yardımcıları Muammer Karaman ve Ramazan Çakırcı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Doç.Dr. Muhittin Bilge ile bir araya geldi. 

İbrahim Akar ziyaretlerle ilgili paylaşımında, "Şube yönetim kurulumuz ile birlikte Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezimizi ziyaret ettik. Şubemiz tarafından yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımıza bilgilendirmelerde bulunarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Doç.Dr. Muhittin Bilge ile tanışma fırsatı bulduk. Başta Genel Başkanımız Ali Yalçın olmak Genel Başkan Yardımcılarımız Ramazan Çakırcı ve Muammer Karaman’a teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@