banner163

Eskişehirli liselerden büyük başarı

52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na Eskişehir'den katılan lise öğrencileri büyük bir başarı elde etti. Bölge finalinde Eskişehir'den 6 okul birincilik aldı...

EĞİTİM 30.03.2021, 21:06 30.03.2021, 21:15
Eskişehirli liselerden büyük başarı

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eskişehir'den okulların başarılarına bir yenisi daha eklendi,  2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarına katılan Eskişehir'den okullar büyük bir başarı elde etti. 

6 okul birincilik, 2 okul ikincilik, 3 okul da üçüncülük kazandı

Bu yıl 52'ncisi düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge finalinde jüri değerlendirmesi sonucu Eskişehir'den 6 okul birincilik, 2 okul ikincilik ve 3 okul da üçüncülük derecesi kazandı. Toplamda 12 ana alanda düzenlenen yarışmalarda Eskişehirli öğrenciler aldıkları derecelerle büyük başarı gösterdi. 

Hakan Cırıt: Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı açıklamada, "Bu yarışmalarla öğrencilerimiz; heyecan duyduğumuz Cumhuriyetimizin 100. yılında ulaşmak istediğimiz stratejik 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizin küresel rekabet gücünün artması, toplumsal ve kültürel değerlerimizin korunması, bilimsel ve etik bir çerçevede eğitime hizmet etme hedeflerine de katkı sağlamaktadırlar. Bu anlamda yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizin emekleri bizler için çok kıymetlidir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bu sürece katılan ve öğrencilerimize rehberlik eden danışman öğretmenlerimize, destek veren veli ve okul müdürlerimize şükranlarımızı sunarız" dedi. 

Alttaki görsele tıklayarak yarışmada derece kazanan okulları ve projeleri görebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@