ESOGÜ ve ESTÜ de açıklama yapacak mı? Eskişehir'in gözü üniversitelerde

Eskişehir'de öğrenciler, esnaf ve işletmecilerin gözü üniversitelerde... Anadolu Üniversitesi'nden bir açıklama geldi... ESOGÜ ve ESTÜ de açıklama yapacak mı merakla bekleniyor.

EĞİTİM 19.08.2021, 15:03 19.08.2021, 15:32
ESOGÜ ve ESTÜ de açıklama yapacak mı? Eskişehir'in gözü üniversitelerde

Türkiye genelinde üniversitelerde yüz yüze eğitim konusunda ardı ardına açıklamalar gelirken, birçok üniversite 20 Eylül'den itibaren yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu. medyamidas.com 8 Ağustos 2021'deki "Eskişehir'in üniversiteleri neyi bekliyor?" başlıklı haberiyle Eskişehir'de de üniversitelerden açıklama beklendiğini gündeme taşımıştı... 

Eskişehir'de okuyan çok sayıda öğrenci, apart ve yurt işletmeleri, ev sahipleri, esnaf ve işletmecilerin gözü de Eskişehir'deki üniversitelere döndü. 

Anadolu Üniversitesi bir açıklama yaptı 

Konuyla ilgili YÖK'ten yapılan açıklamanın ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden bir açıklama geldi... Anadolu Üniversitesi'nden önceki gün yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Örgün Eğitim Sistemi 2021-2022 Güz Yarı Yılında hibrit eğitimle 4 Ekim'de başlıyor! Yüz yüze ve çevrim içi olarak düzenlenecek dersler hakkında detaylı bilgi için Fakülte/Yüksekokul/MYO web sitelerinizi takip ediniz" denilmişti. 

Anadolu Üniversitesi'nin açıklamasını okumak için tıklayın 

ESOGÜ ve ESTÜ'den de açıklama gelecek mi? 

Öte yandan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi'nden henüz yüz yüze eğitimle ilgili bir açıklama gelmiş değil. Kamuoyunda Anadolu Üniversitesi'nin ardından ESOGÜ ve ESTÜ'nün de bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Kamuoyunda iki üniversitenin kısa süre içinde bir karar alıp duyurması temenni ediliyor... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@