İbrahim Akar: "Memur zammı müjdesi hayırlı uğurlu olsun"

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı memur zammı müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. 

EĞİTİM 11.05.2023, 17:25 11.05.2023, 17:42
İbrahim Akar: "Memur zammı müjdesi hayırlı uğurlu olsun"

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim AkarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı memur zammı müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. 

İbrahim Akar paylaşımında, "Değerli arkadaşlarım, kıymetli dostlarım, öncelikle sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün kamu çalışanlarımız ve emeklilerimiz adına güzel, sevindirici haberlerin, müjdeli haberlerin verildiği bir gün. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı Temmuz ayında yapılacak olan memur ve memur emeklisi zamlarını açıkladı. Bu açıklamaya göre 2023 Temmuz ayında en düşük devlet memuru maaşı 22 bin liraya yükseltilecek. 3600 ek gösterge konusunda müjde bekleyen birinci derece memurlarımız ek göstergelerine temmuz ayı itibariyle kavuşmuş olacaklar. Diğer memur ve memur emeklilerimize de aynı oranda ücret artış yapılacak ve onlar da enflasyona ezdirilmeyecek. Bu müjdeleri Cumhurbaşkanımız tüm kamuoyuna duyurdu. Ben buradan tüm kamu çalışanları ve eğitim çalışanlarımız adına Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak bizim mücadelemiz hiçbir zaman yalın bir ücret sendikacılığı mücadelesi olmadı. Bizim mücadelemiz her zaman emeğin ve alın terinin korunması, emeğin ve alın terinin karşılığının verilmesi mücadelesi oldu. Bizim mücadelemiz ülkemizin istiklal ve istikbaline göz dikenlere karşı millet için, memleket için de, ümmet için mücadele edenlerin yanında dimdik durmak oldu. Ben bu vesileyle 14 Mayıs genel seçimlerinin ülkemiz için milletimiz için şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 14 Mayıs genel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@