İnönü'de öğrenciler de Kadir Bozkurt'a karne verdi... İşte Bozkurt'un karnesi

Eskişehir'de İnönü ilçesindeki öğrenciler İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a karne verip sürpriz yaptı. İşte Kadir Bozkurt'un karnesi...

EĞİTİM 21.01.2023, 11:16 14.06.2023, 15:46
İnönü'de öğrenciler de Kadir Bozkurt'a karne verdi... İşte Bozkurt'un karnesi

Eskişehir'de İnönü ilçesindeki öğrenciler de karne sevinci yaşarken, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a da bir sürpriz yaptılar. 

İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Türkal ve kurum amirleri Kümbet Yeniköy İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

Ziyarette öğrenciler Kaymakam Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Bozkurt'a da bir sürpriz yaptı ve öğrenciler tarafından verilen karneler takdim edildi. 

Öğrencilerden tüm derslerde Bozkurt'a tam not

Kadir Bozkurt'u sevindiren ve duygulandıran karnede öğrenciler, "Dürüstlük", "Yardım severlik", "Çalışkanlık", "Liderlik", "Okula destek", "Öğrenciye destek", "Öğretmene destek" gibi ders başlıklarının hepsinde 100 tam not verdi. 

Öğrenciler Kadir Bozkurt için ne yazdı?

Öğrencilerin karnede Kadir Bozkurt hakkındaki görüşleri kısmında da, "Bize hediyeler alan, hediler gönderen, etkinliklere gitmemize yardım eden, şakacı, güleryüzlü, yardım sever, çok sevdiğimiz bir amca" notu yer aldı. 

Kadir Bozkurt öğrencilere bu anlamlı sürpriz için çok teşekkür ederek, İnönü'nün ve ülkemizin geleceği olan öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@