İsmail Altınkaynak Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü oldu

Bilecik eski İl Milli Eğitim Müdürü, Eskişehirli İsmail Altınkaynak Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Altınkaynak, "Yeniden böyle bir göreve layık görülmekten onur duydum. Vazifemizi en güzel şekilde yapmaya çalışacağız" dedi.

EĞİTİM 06.09.2023, 20:42 06.09.2023, 20:57
İsmail Altınkaynak Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü oldu

Eskişehirli ve Eskişehir'de uzun yıllar Okul Müdürü olarak görev yapmış, Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi'nin eski şube başkanlarından, Bilecik eski Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak'a yeni görev... 

İsmail Altınkaynak Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Son olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nda Eğitim Uzmanı olarak görev yapan İsmail Altınkaynak, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü oldu.

"Onur duydum, vazifemizi en güzel şekilde yapmaya çalışacağız"

Yeni göreviyle ilgili görüştüğümüz İsmail Altınkaynak, "Yeniden böyle bir göreve layık görülmekten onur duydum. Vazifemizi Yozgat'ta da en güzel şekilde yapmaya çalışacağız. Cuma günü inşallah görevime başlayacağım" dedi. 

İsmail Altınkaynak'ın Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması Eskişehir ve Bilecik eğitim camialarında da ilgi ve destekle karşılandı. 

İsmail Altınkaynak kimdir

1971 yılında Eskişehir’de doğdu. Kıbrıs İlkokulu, Eskişehir İmam Hatip Ortaokulu ve Yunusemre Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. 1996 yılında Antalya ili, Gündoğmuş İlçesi, Karamanlar Köyü İlkokulunda göreve başladı. Beylikova Mehmet Avdan İlköğretim Okulu ve Fahri Günay İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği yaptı. Fahri Günay İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı yaptı. Kutlu Doğum Anaokulunun kurucu müdürlüğünü yaptı. 2009 yılı sonrasında uzun yıllar Osmangazi İlkokulu Müdürü olarak görev yapan İsmail Altınkaynak, uzun yıllar Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanlığı görevinde de bulundu. 

2014 - 2016 yılları arasında Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yerine getiren İsmail Altınkaynak, son olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nda Eğitim Uzmanı olarak görev yapıyordu. Altınkaynak, Eylül 2023'te Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 

Altınkaynak, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@