Kemal Şenocak çekildi mi?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi gündemde... Peki Rektör Şenocak yeniden aday mı, adaylıktan çekildi mi?

EĞİTİM 06.06.2022, 14:20 07.06.2022, 13:37
Kemal Şenocak çekildi mi?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonucu merakla beklenirken, Rektör Prof.Dr. Kemal Şenocak'ın adaylıktan çekildiği gündeme geldi. 

2 Eylül gazetesinden Can Hacıoğlu'nun haberine göre, Prof.Dr. Kemal Şenocak'ın yeniden aday olmak için başvuru yaptığı, ancak sonra başvurusunu geri çektiği belirtildi. 

Can Hacıoğlu'nun haberinde şu ifadeler yer aldı: 

"Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde rektörlük seçimi heyecanı devam ediyor. Aralarında bir Rus ve Özbek kadın profesörün de bulunduğu 10 kişi rektör olmak için YÖK’teki mülakata katıldı. YÖK’ün bu hafta Perşembe günü mülakat dosyalarını Cumhurbaşkanlığına ulaştıracakları öğrenildi. Dosyaların ulaşmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni rektör atamasını yapacak. Rektör adayları arasında Rus ve Özbek kadın profesörlerinde bulunması dikkat çekti. Kadın profesörlerinin eşlerinin Türk olduğu ve uzun yıllar önce Türk vatandaşlıklarına geçtikleri öğrenildi. Bu arada mevcut rektör Kemal Şenocak’ın yeniden rektör olmak için başvuru yaptığı ancak, başvurusunu geri çektiği öğrenildi."

ESOGÜ Rektörlüğü'nden istifa eden Kemal Şenocak'tan veda mesajı (Detaylar için tıklayın) 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@