Kütahya ve Bilecik'te sınıflar karantinaya alındı!

Kütahya ve Bilecik'te liselerde farklı sınıflarda görülen korona virüs vakaları nedeniyle sınıflar ardı ardına karantinaya alınıyor...

EĞİTİM 14.09.2021, 14:31 14.09.2021, 21:03
Kütahya ve Bilecik'te sınıflar karantinaya alındı!

 Kütahya'da Fatih Anadolu Lisesi'nde, Covid-19 testi sonrası bir sınıftan sonra, başka bir sınıfın öğrencileri de karantinaya alındı.

Alınan bilgiye göre, Akkent Mahallesi'ndeki Fatih Anadolu Lisesi'nde bir sınıftaki 3 öğrencinin Covid-19 testleri pozitif çıkınca sınıftaki öğrencilerin tamamı 5 gün önce karantinaya alınmıştı. Aynı lisenin başka bir sınıfında da öğrencilerde de Covid-19 belirtileri görülünce test yapıldı. Okula gelen filyasyon ekipleri, sınıftaki öğrencilerden beşinin testinin pozitif çıkması üzerine sınıftaki tüm öğrenciler evlerinde karantinaya alındı.

Bilecik'te 3 sınıf daha karantinada

Bilecik 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde farklı 3 sınıfta görülen korona virüs (Covid-19) vakası nedeniyle sınıflar karantinaya alındı.

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi okullar bölgesinde eğitim veren 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nde 3 ayrı sınıftaki toplamda 7 öğrencinin PCR testi sonuçları pozitif çıktı. 34'er kişinin bulunduğu 3 sınıf karantinaya alınırken, evlerine gönderilen öğrenciler 14 gün boyunca uzaktan eğitim alacakları bildirildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@