banner163

Okullar için uyardı, ama dinleyen kim!

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Akar, Eskişehir'de bugün çekilen kar fotoğraflarını paylaşarak yarın için belediyeleri uyardı...

EĞİTİM 18.01.2022, 20:35 19.01.2022, 17:59
Okullar için uyardı, ama dinleyen kim!

Eskişehir'de bugün etkisini gösteren kar yağışı ulaşımda aksamalara neden olurken #KarBereketEskişehirFelaket etiketi Twitter'de Türkiye gündemine yerleşmişti.

Eskişehir'in bu durumuna bir tepki Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Akar'dan geldi. Akar, Eskişehir'de çekilen fotoğrafları paylaşarak, "Kış kışlığını yapıyor ama maalesef Eskişehir'de belediyeler görevini yapmıyor!Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle bir çok okulumuzda belediyeler sokakları temizlemediği için öğrenciler okullarına ulaşmada güçlük çekti." ifadelerini kullandı.

Akar ayrıca açıklamasında meteoroloji verilerini paylaşarak Eskişehir'deki belediyeleri yarın için de uyardı. Akar, Eskişehir belediyelerini şimdiden uyarıyorum! Sabah 03.00 itibariyle kar yağışı ve don bekleniyor. Bugünkü manzaraların tekrar etmemesi için belediyeleri şimdiden göreve davet ediyorum. Çocuklarımızın okullarına ulaşmasına mani olmayın işinizi yapın" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@