Seyyid Battal Gazi Vakfı Seyitgazili öğrencilere öğrenim yardımı verecek

Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. S. Sırrı Kabadayı duyurdu... Vakfın her yıl Seyitgazili üniversite öğrencilerine verdiği öğrenim yardımı için başvurular başladı.

EĞİTİM 01.11.2023, 11:36
Seyyid Battal Gazi Vakfı Seyitgazili öğrencilere öğrenim yardımı verecek

Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. S. Sırrı Kabadayı, sosyal medyadan yaptığı duyuru ile Vakfın 25 yıldır Seyitgazili üniversite öğrencilerine sağladığı öğrenim yardımı için bu yıl da başvuruların başladığını belirtti. 

Son başvuru tarihi 10 Kasım 2023

Dr. S. Sırrı Kabadayı, yaptığı açıklamada, "Sevgili Seyitgazili üniversite öğrencileri; Yaklaşık 25 yıldan bu yana Vakfımız, Seyitgazi nüfusuna kayıtlı, dar gelirli aile çocuklarına öğrenim yardımında bulunmaktadır. Öğrenim yardımı için her sınıf düzeyinde her yıl başvuru yapılması gerekmektedir. Öğrenim yardımından yararlanmak isteyen Seyitgazili öğrencilerin aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz doldurup nüfus cüzdanı fotokopisi ve öğrenim belgesiyle birlikte en geç 10 Kasım 2023 tarihine kadar Eskişehir İstiklal Mahallesi Demirciler Sokakta bulunan Hüner İş Merkezi 1. Kattaki Vakıf Merkezimize teslim etmelerini rica ederim" dedi. 

Başvuru belgeleri için bu linke tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@