banner163

Tasarım yarışmasında ESTÜ'ye ödül

Ezber Bozan Tasarım Yarışması'nda final heyecanı yaşandı... Eskişehir Teknik Üniversitesi de yarışmadan ödülle döndü...

EĞİTİM 06.10.2021, 11:57
Tasarım yarışmasında ESTÜ'ye ödül

Ticaret Bakanlığının desteğiyle Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ve Ege Maden İhracatçıları Birliğinin düzenlediği mobilya, tekstil ve doğal taşın ilk kez bir arada kullanıldığı Ezber Bozan Tasarım Yarışması'nın final gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Yarışmanın öğrenci kategorisinde 61 farklı üniversiteden alınan 509 başvuru sonucunda; “Eskişehir Teknik Üniversitesi” 101 başvuruyla yarışmaya en çok öğrenci katılımında bulunan üniversite oldu. Üniversite adına Dr. Emre Tüfekçioğlu’na en çok katılım sağlayan üniversite ödülü verildi.

Ödüle layık görüldüler

Ezber Bozan Tasarım Yarışması öğrenci kategorisi birincisi SC ROLD isimli projesiyle Büşra Yiğit olurken, Erdener Atasayar HEALTHY WORK isimli projesiyle profesyonel kategoride birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Öğrenci kategorisinde ikinci TRİLO isimli projesiyle Zeynep Yıldırım olurken, Gürhan Bilget, ARETE isimli projesiyle profesyonel kategorisinde ikincilik ödülünü almaya hak kazandı. Yarışmanın öğrenci kategorisi üçüncülük derecesinin sahibi PORTA isimli projesiyle Hilal Kendir oldu. Hilal Özer ve Kübra Efe, VALS isimli projeleriyle profesyonel kategoride üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. Öğrenci kategorisinde mansiyon ödülü; COSY WARMCHAIR isimli proje ile Rabia Berber ve Sinan Can, SAMAYO isimli proje ile Ezgi Kıral, DÖNGÜ isimli proje ile Alp Buldanlıoğlu, FOR LEG isimli proje ile Şevval Özdoğan'ın oldu. Öğrenci kategorisinde EİB Özel Ödülü; MOYO isimli proje ile Bilgisu Arda Genç ve Dide Sevinçok, SUENO isimli proje ile Engin Tetik, ZEON isimli proje ile Zeynep Bayraktaroğlu'nun oldu. Profesyonel kategorisinde EİB özel ödülü; MOVE ON isimli proje ile Ogün Çanga, Taylan Özgür Koca ve Umut Deniz Aktaş, TAK isimli proje ile Fulya Güçlü, ORBIT isimli proje ile Mete Erdem'in oldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@