Tazelenme Üniversitesi öğrencileri uzay yolculuğunda

Anadolu Üniversitesi Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, Sazova Bilim ve Kültür Parkı Sabancı Uzay Evi’ni ziyaret etti.

EĞİTİM 05.01.2022, 10:53
Tazelenme Üniversitesi öğrencileri uzay yolculuğunda

Ders sorumlusu Avukat Serhat Kaşıkara ile birlikte gerçekleştirilen, öğrencilerin keyifli zaman geçirdiği etkinlikte Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü Kurucusu ve Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emre Birinci de yer aldı.

Teorik bilgiyi görsel olarak da deneyimlediler

Etkinliğe dair görüşlerini paylaşan Dr. Öğr. Üyesi Birinci, “Birinci sınıf öğrencilerimize “Astronomi ve Uzay Bilimi” dersi de dâhil olmak üzere birçok ders veriyoruz. Bugün de öğrencilerimizin yaklaşık 7 haftadır Astronomi ve Uzay Bilimi Dersi kapsamında gördükleri eğitimin sonunda ders sorumlusu Avukat Serhat Kaşıkara'nın organize ettiği etkinlikte Uzay Evi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu sayede teorik olarak aldıkları eğitimi görselleştirme fırsatı buldular. Bu kapsamda dönem boyunca bilgi birikimini bizden esirgemeyen ders sorumlumuz Serhat Kaşıkara'ya Tazelenme Üniversitesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tazelenme Üniversitesi öğrencileri, gösterinin ilk kısmında yıldızlar hakkında ikinci kısmında ise gezegenler ve uzay araçları hakkında bilgiler aldılar. Etkinlik, Ömer Ayyıldız’ın öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasının ardından son buldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@