Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nden TEV'e destek

Tepebaşı Belediyesi’nin ardından Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü de Türk Eğitim Vakfı ile protokol yaparak öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunacak.

EĞİTİM 07.08.2023, 19:18
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nden TEV'e destek

Eskişehir'de Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, sportif başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmaları ile de adından söz ettiriyor.

Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) arasında gerçekleştirilen protokolün ardından Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü de vakıf ile bir protokol gerçekleştirdi. Protokol ile kulüp tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenk ve çiçek hizmetleri, vakıf tarafından karşılanacak. Yapılacak her gönderim için Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere bağışta bulunacak.

Protokolün imzalanmasının ardından Başkan Ataç, “Bugün Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şubesi ile anlamlı bir protokole imza atıldı. Bu anlaşma ile kulübümüz ve vakıf arasında güzel bir iş birliğine resmiyet kazandırmış olduk. Öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacak bir iş birliği. Bu iş birliklerinin çoğalmasını temenni ediyor, protokolümüzün iyilikler ile neticeleneceğine inanıyorum” dedi.

Protokolün imza törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özcan Erkaya ile TEV Eskişehir Şube Başkanı Başak Tuğba Damarsoy katıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@