banner163

Tepebaşı'nda yeni dönem kayıtları başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek yeni dönem kurslar için kayıtlar başlıyor.

EĞİTİM 05.02.2022, 13:18
Tepebaşı'nda yeni dönem kayıtları başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek yeni dönem kurslar için kayıtlar başlıyor. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak açılacak kurslar, 14 Şubat tarihinde başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek yeni dönem kursları için kayıtlar başlıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-9 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, tekvando, judo, voleybol, masa tenisi kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından yetişkinlere için aerobik, pilates, work out ve strong dance kursları yer alıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen kurslar için 7 Şubat’ta başlayacak kayıt işlemleri 11 Şubat tarihine kadar devam edecek. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından kurslar 14 Şubat tarihinde başlayacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, kurslara katılmak isteyenlerin 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve HES kodu ile başvuru yapabileceğini belirtti.

Kurslar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@