Tepebaşı'ndaki bu merkezi çocuklar çok sevdi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi eğitim programlarına devam ederken merkezden yararlanan öğrenciler ise merkezi çok sevdiklerini belirtiyor.

EĞİTİM 22.05.2023, 15:34 22.05.2023, 15:41
Tepebaşı'ndaki bu merkezi çocuklar çok sevdi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi eğitim programlarına devam ederken merkezden yararlanan öğrenciler ise merkezi çok sevdiklerini belirtiyor.

Tepebaşı Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sunan merkezlerle hizmet vermeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim ve etkinlikler ile çocukların gelişimine önemli katkılar sunmaya başlayan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu ile hizmet veriyor. Merkezde uzman eğitmenler tarafından 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik akademik ve sosyal gelişimi destekleyici programlar düzenlenerek çocukların gelişimi destekleniyor.

Merkezde, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Rehberlik gibi alanlarda öğrencilere verilen eğitim desteğinden memnun olduklarını belirten öğrenciler ise merkezi çok sevdiklerini söyledi.

“Burayı arkadaşlarıma tavsiye ediyorum”

Öğrencilerden Ravza Kaya, “Etüt merkezi çok güzel. Sınavlarımda bana yardımcı oldu. Buradaki dersleri, ortamı çok seviyorum. Dersler çok eğlenceli ve güzel geçiyor” dedi.

Mustafa Selçuk Altın, “Burası çok güzel. Çokça arkadaşım oldu burada tüm derslere katılıyorum ve okuluma faydalı oluyor. Burayı tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim” diye konuştu.

“Burası çok güzel”

Eylül Nazlı, “Çok eğlenceli ve güzel bir yer. Sınavlarım ve derslerim için gayet faydalı. İngilizce, matematik, fen bilgisi ve Türkçe derslerine katılıyorum” ifadelerini kullandı.

Yağız Talha Dal, “Gelmeyen arkadaşlarıma burayı tavsiye ediyorum. Burası çok güzel. Anlamadığım konularda bana yardımcı oluyorlar. Zorlandığım konularda öğretmenlerimden destek istiyorum” diye konuştu.

“Çok eğlenceli ve güzel bir yer”

Emre Sezgin, “Çok eğlenceli ve güzel bir yer. Derslerime çok faydalı oluyor. İngilizce ve fen bilgisi derslerine katılıyorum, öğretmenlerimle de aram çok iyi” dedi.

Kader Türkmen, “Burası çok güzel. Derslerde öğretmenlerimiz bize yardımcı oluyorlar. Ödev verildiğinde anlamadığım kısımları soruyorum ve bana yardımcı oluyorlar. Burayı çok sevdim” diye konuştu.

“Burayı çok seviyorum”

Defne Taner, “Burası diğer kurslar gibi sıkmıyor. Burada hem eğlenceli ders işliyoruz hem de arkadaşlarımızla sosyalleşiyoruz” dedi.

Giray Kurtyılmaz, “Burayı çok seviyorum ve her gün gelmek istiyorum. Okuldaki derslerimi de çok etkiliyor. Notlarım yükseliyor” ifadelerini kullandı.

“Notlarım yükseliyor”

Elif Sahra yavaş, “burada öğrendiklerimi tekrarlıyorum ve notlarım yükseliyor. Burası güzel bir yer. Gelmeyen arkadaşlarım da mutlaka gelmeli” dedi.

Zehra şen, “Burayı çok sevdim ve çok iyi ders anlatıyorlar. Okuldaki derslerime de yararlı oluyor. Burası sayesinde Türkçe sınavını çok iyi geçirdim. Burayı bilmeyen arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Çok güzel bir yer” diye konuştu.

“Eğitim programlarını önemseyen belediyeyiz”

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, “20 Mart’ta açtığımız eğitim merkezimiz özellikle ortaokul çocuklarını kapsayan ücretsiz bir destek programı. Yaklaşık 500 öğrencimiz var şuan. Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe İngilizce ve rehberlik olmak üzere 5 farklı branşta faaliyet gösteriyor. Bu binada 9 dersliğimiz var ve 24 öğrenci grubumuzla hareket ediyoruz. Bu derslerin öğretmenleri özel olarak burada görev yapıyorlar. Özellikle pandemi döneminde çocukların kayıplarının telafi edilmesi amaçlanıyor. Eğitimden farklı olarak psikolojik destek veriyoruz. Bu desteklere ebeveynlerinde katılması için çalışmalarımız devam ediyor. Yaz döneminde biraz daha eğlenceli matematik, sanat ve spor şeklinde eğitim desteklerimiz olacak. Gerçekten tahmin ettiğimizden fazla bir ilgi gördü. Tepebaşı Belediyesi eğitim programlarını önemseyen bir belediye olduğu için gerçekten hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi

Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu ile Bahçelievler Mahallesi Kumluk Sokak No: 9 adresinde hizmet veriyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitim programları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 320 27 42 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@