Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Uşak’ta Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı yapıldı

Uşak Valisi Serdar Kartal başkanlığında, üniversitelerde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi. 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

EĞİTİM 08.10.2026 09:22 Sistem Yöneticisi 32 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Uşak’ta Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı yapıldı
Paylaş:
N

Uşak Valisi Serdar Kartal başkanlığında, üniversitelerde alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, öğrencilerin eğitim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürebilmeleri amacıyla eğitim-öğretim dönemi boyunca yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Toplantıda, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Merkez Yerleşkesi ile 5 ilçede bulunan Meslek Yüksekokullarında alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Öğrencilerin güvenliğini sağlamaya yönelik uygulamalar ile eğitim-öğretim dönemi boyunca yürütülecek çalışmalar detaylı şekilde görüşüldü.

Toplantıya Uşak Valisi Serdar Kartal, Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Demir, İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özgür Kılıç ve kurum müdürleri katıldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kaymazlılar’dan Madene Destek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kaymazlılar’dan Madene Destek
WhatsApp
İhbar Hattı