banner163

Aile firmasının standına da özel tasarım yaptı 

Yaptığı başarılı projelerle dikkat çeken Eskişehirli İç Mimar Mine Küpeli Köseler, Eskişehir 2. Yapı Fuarı'nda Küpeliler A.Ş.'nin standı için de özel bir tasarıma imza attı. 

EKONOMİ 26.11.2021, 15:22 26.11.2021, 15:28
Aile firmasının standına da özel tasarım yaptı 

Eskişehir 2. Yapı Fuarı devam ederken, kadın girişimcilerin son dönemdeki başarılı çalışmaları da daha çok dikkat çekiyor. Eskişehir’de Marfa Mimarlık’ın kurucusu olan İç Mimar Mine Küpeli Köseler, aile firması Küpeliler A.Ş.'nin Yapı Fuarı'ndaki standında da çok özel bir tasarıma imza attı.

Fuarın dikkat çeken stand tasarımlarından biri olan Küpeliler A.Ş.'nin standında bilindik stand tasarımlarının dışında bir tarz uygulayan Mine Küpeli Köseler'in tasarımı dikkat çekti.

İç Mimar Mine Küpeli Köseler'i ziyaret eden köşe yazarımız Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener de, yaptığı tasarımla ilgili İç Mimar Mine Küpeli Köseler'i tebrik ederken, son yıllarda başarılı birçok kadının iş dünyasında da birçok alanda ön plana çıkmasından mutluluk duyduklarını söyledi. 


Mine Küpeli Köseler kimdir?   

1987 Eskişehir doğumlu olan Mine Küpeli Köseler, Atatürk Lisesi’nin ardından Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 

Bien Seramik’te çalışmaya başlayan Mine Küpeli Köseler, yurt dışı bağlantılı projelerde de çalışarak deneyim kazandı. İtalya ve İspanya bağlantılı projeler ve çalışmalarla sektörde ilerleyen Mine Küpeli Köseler, yurtdışı başlantıları ile birlikte bir İtalyan firmasında da çalıştı. Prada, Miu Miu gibi ünlü markaların mağaza projelerinde de imzası bulunan Mine Küpeli Köseler, bu süreçte Ortadoğu ile yapılan projelerde de çalıştı. 2014’te Türkiye’ye dönen ve memleketi Eskişehir’de Marfa Mimarlık’ı kuran Mine Küpeli Köseler, Ramada Adıyaman, Reysaş Çamlıca Ofisleri, Hava Kuvvetleri Subay Orduevi, Balıkesir Hava Kuvvetleri ana üssü gibi projelerde tüm proje tasarımları ve proje uygulamalarını ekibiyle gerçekleştiren isim oldu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@