banner163

Bakan Karaismailoğlu paylaştı: Eskişehir'e 18 milyar TL!

Eskişehir'de ziyaret ve incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medyadan paylaştı: Eskişehir'e 18 milyar TL!

EKONOMİ 19.08.2022, 13:39 19.08.2022, 13:52
Bakan Karaismailoğlu paylaştı: Eskişehir'e 18 milyar TL!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Eskişehir'e gerçekleştirdiği ziyarette TÜRARAŞ'ı ziyaret etmiş, Eskişehir'de üretilecek E-5000 Milli Elektrikli Anahat Lokomotifi projesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Düzenlenen törende Eskişehir'de yerli ve milli olarak üretilen Yangın Söndürme ve Kurtarma Treni de TCDD'ye törenle teslim edilmişti. Bakan Karaismailoğlu ayrıca Sarıcakaya yolundaki çalışmaları yerinde ziyaret edip incelemiş ve önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Bakan Karaismailoğlu sosyal medya hesabından Eskişehir'de yapılan yatırımlarla ve devam eden projelerle ilgili de bir paylaşımda bulundu. 

Paylaşımda 2003 - 2022 yıllları arasında Eskişehir'de ulaşım ve iletişim alanındaki yatırımların 18 milyar TL'ye ulaştığı belirtildi. 

Karaismailoğlu paylaşımında, "Son 20 yılda adeta devrim niteliğinde mesafeler kat ettik, şehirlerimizi yeni baştan inşa ettik! Ülkemizin her karışı gibi ESKİŞEHİR de yatırımlarımızla değer kazanıyor!" ifadelerine yer verdi. 

İşte o paylaşım ve projeler... 

Bakan Karaismailoğlu'nun Eskişehir'deki açıklamalarını aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@