Bakanlıktan Eskişehir'e önemli ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Eskişehir'e geldi... Önemli ziyaret ve incelemelerde bulundu...

EKONOMİ 12.12.2020, 17:09 12.12.2020, 18:30
Bakanlıktan Eskişehir'e önemli ziyaret

Eskişehir’e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Eskişehir'deki kültürel ve turistik alanlarda, Valilik ve Türk Dünyası Vakfı'nın hayata geçirdiği projelerde incelemelerde bulundu, yetkililerden detaylı bilgiler aldı. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ilk olarak Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Demircan, ziyaret anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ayyıldız, Bakan Yardımcısı Demircan’ı Eskişehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Türk Dünyası Vakfı'nı ziyaret etti 

Ziyaretin ardından Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Ayyıldız ve beraberindekiler Odunpazarı bölgesinde bulunan Kurşunlu Medresesi ve Külliyesi, Sivrioğlu Camii, Cam Sanatları Müzesi ve Türk Dünyası Vakfı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Dede Korkut Parkı'nı dolaştı 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Türk Dünyası Kültür Başkentliği sürecinde Eskişehir'e kazandırılan Dede Korkut Parkı'nı da gezdi, yapılan çalışmalarla ilgii bilgi aldı. 

Anadolu Üniversitesi'ni de ziyaret etti, o müzeyi özellikle gezdi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, ayrıca Anadolu Üniversitesi'ni de ziyaret etti. Demircan, "Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ettik. Sinema tarihimize ışık tutacak önemli birçok sinematografik cihazı İstanbul Sinema Müzemizde sergilemeye başlayacağız" dedi. 

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti

Demircan ayrıca, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek İl Başkanı Zihni Çalışkan ve il yöneticileri ile bir araya geldi. Demircan, ziyaretle ilgili paylaşımında, "Eskişehir AK Parti teşkilatımızı ziyaret ettik. İl Başkanımız Zihni Çalışkan şahsında teşkilatımızın tüm kademelerine başarılar diledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye yolunda durmadan yorulmadan çalışmaya devam" dedi 

Ahmet Misbah Demircan, ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabından Eskişehir ile ilgili paylaşımlarda bulundu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@